25-11-08

Zwaantjes Voetbal Club Hoboken

Op 25 november 2008 speelde Zwaantjes zijn laatste competitiewedstrijd in de heenronde van 5e afdeling E.
Hoboken sloot de heenronde af op een knappe eerste plaats. Bovendien heeft het de beste aanval en beste verdediging. Een samenvatting van een geslaagde heenronde.

decorationZwaantjes startte het seizoen bijzonder sterk. De eerste wedstrijden werden makkelijk gewonnen. De eerste topper werd gespeeld tegen Mayoma op het Kiel. Hoboken ging winnen met 4-2 en kwam zo voor het eerst aan de leiding.
Na belangrijke winst op ADC in Aartselaar kwam co-leider Antwerp Lions naar de Notelaar. Het werd een bloedstollende thriller die in de laatste seconde in het voordeel van Zwaantjes werd afgesloten met 2-1.
Vorige week werd eerste achtervolger A.C.T. in Edegem opzij gezet met 4-7.

Er werd één keer, stom verloren tegen De Vak, maar omdat Zwaantjes tegen alle rechtstreekse concurenten won staat het nu aan de leiding.
In de terugronde komen de meeste moeilijke ploegen naar Hoboken, waar ze het in de kleine zaal niet makkelijk zullen hebben. De topper zal gespeeld worden in Stabroek tegen Antwerp Lions. Zwaantjes mag als herfstkampioen stilaan beginnen dromen van de titel, ook die ambities kunnen we nu niet meer wegsteken.

Beker van Antwerpen.Ook in de beker gaat het goed. Zwaantjes knikkerde in de 1/32e finale tweedeklasser Rayo verrassend uit het toernooi en moet op 10 december a.s. aantreden tegen vierdeklasser Kroacia, een moeilijk wedstrijd maar een haalbare kaart. De beker is een mooi extratje maar de volledige aandacht gaat naar de competitie en promotie naar 4e afdeling, hopelijk als kampioen.

Als je op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van Zwaantjes Voetbal Club Hoboken kan je steeds klikken op link naar onze site.

19:45 Gepost door Het bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-11-08

Fotoclub Zwaantjes

naamloos

09:02 Gepost door Het bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |