19-06-08

Feestweekend Zwaantjes VC Hoboken

Op vrijdag 13 juni 2008 was het dan zo ver. Het feestweekend, naar aanleiding van het tien jarig bestaan van Zwaantjes Voetbal Club Hoboken, werd geopend.
De opening vond plaats in het Buurthuis Zwaantjes, waar de club werd getrakteerd op een officiële receptie, door de Wijkgemeenschap Zwaantjes.decoration
Frans Sebastian ontving van Johan Felix, districtsvoorzitter te Hoboken, een fair play beker voor het toernooi van 14 juni.

Na enkele officiële woorden volgde er een gezellig samenzijn, op en top verzorgd door de Wijkgemeenschap Zwaantjes, waarvoor onze dank.

Op zaterdag 14 juni was er dan het toernooi, op de tereinen van Don Bosco , te boken.
decoration8 clubs streden er voor de felbegeerde overwinning. Het weer was de enige spelbreker, al hadden we nog geluk. De regen speelde maar heel even parten.

Het werd een leuk, ontspannen toernooi.
In twee poules streden de teams voor plaatsen in de halve finales. Uiteindelijk streden Zwaantjes Hoboken en Eendracht Hove in de eerste have finale en Stars Popular en Bodrum FC in de tweede halve finale.

Het waren eersteklasser (KVV) Stars Popular en Eendracht Hove (4e provinciale VZVB) die hun favorietenrol inlosten en de finale bereikten. In een Felbevochten finale won Stars Popular met 3-0 de finale van Hove en gingen zij me de hoofdprijs aan de haal.

decorationDe eindstand van het 1e ZVC Hoboken Toernooi:

1. Stars Popular
2. Eendracht Hove
3. FC Bodrum
4. Zwaantjes V.C. Hoboken
5. Spoetnik
6. Nieuwe Halt
7. Eskakorn
8. Procap

De 'Fairplay' prijs van het District Hoboken, ging naar 'Nieuwe Halt'.

Het was een fantastische dag, die dankzij alle vrijwilligers die kwamen helpen perfect verliep. Daarom zouden we iedereen van harte willen bedanken om er zo een fijne dag van te maken.decoration

18:36 Gepost door Het bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De Lijn, Veilig?

De Wijkgemeenschap stuurde zo pas een schrijven aan De Lijn om de slechte toestand van de “Beschermhekken ?” aan de tramhaltes op de ST. Bernardsesteenweg aan te klagen.
Ook enkele gevaarlijke oversteek-plaatsen op de Antwerpsesteenweg werden aangehaald.

Wij vragen dringend actie !

Benieuwd naar hun antwoord
Afbeelding1

18:29 Gepost door Het bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Orbit - Hollebeekstraat

In verband met het bedrijf Orbit in de Hollebeekstyraat 169, kwamen klachten toe voor reukhinder en vermoeden van uitbreiding zonder vergunning.
We namen contact op met het bedrijf en kregen daar ook de volle medewerking. Wat de uitbreiding betreft was dit zeker terecht, men stockeert nu voorlopig en tijdelijk ook in het gedeelte waar vroeger een lompenbedrijf gevestigd was.

decorationHet probleem is zeker dat daar nog een heleboel lompen en samenge-perste kledij aanwezig zijn wat een onveilige situatie teweeg brengt. Intussen wordt er aan gewerkt en zal een bijkomende vergunning worden aangevraagd.
Het is niet de bedoeling van de Wijkgemeenschap om het bedrijf daar weg te pesten maar het moet wel veilig en wettelijk in orde zijn.
We houden de buurt op de hoogte.

18:25 Gepost door Het bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |